We zijn als 3 studenten begonnen die  van fietsen houden. Keer op keer hebben onze vriendjes geklaagd dat het moeilijk is om je fits te repareren in Amsterdam.

 

De lange wachttijden, het gebrek aan transparantie en vooral moest je je fiets   naar een fietswinkel overbrengen die alleen open was, als de meeste mensen moeten werken.

FlatTire Round - About
Mobiele Fietsenmaker

We hebben beseft dat de tijd voor een verandering kwam. We begonnen met een Facebook-pagina. We hebben opgemerkt dat we ons op snelheid en kwaliteit moeten concentreren . Dit heeft geleid tot bijna een jaar werken aan het lanceren van onze iOS-app. Hij maakte een gunstige indruk, omdat weinig mensen verwachtten hun fiets op locatie te kunnen repareren met een app.

 

Wij geloven dat fietsen leuk zijn. Het is meer dan 100 jaar geleden toen ze uitvinden. De fietsen zijn verrassend weinig veranderd. Ze zijn de sleutel tot stedelijk pendel en de sleutel tot onze toekomst.  Ze zijn een grot deel van ons verleden en spelen een belangrijke rol in het heden. Ze zijn een praktische oplossing voor de problemen van morgen steden, van vervuiling tot congestie.

 

Daarom zijn we gewaardeerd om onze rol te bezetten in dit. Het is niet leuk als ze niet werken. Het is ook niet plezierig om 3 dagen te wachten om je fiets te repareren.

Featured in

Working with

29730

Bicycles Fixed

Ons team:

We weten dat het niet leuk is om een lekke band of een kapotte ketting te vinden en hebben geen tijd om het ergens te repareren. Wij doen mobiele fietsreparaties en om u te dienen met kwaliteit en waarde. Ons team is zeer bekwaam en het heeft een passie voor fietsen. We houden van fietsen en wij verzorgen voor je fiets.

 

Hetzij onze snelle, kwalitatieve, vriendelijke service hetzij de eerlijkheid en waarde die onze interactie heeft, houden onze klanten van ons.

 

De meeste problemen kunnen binnen 20 – 40 minuten worden opgelost. Als je denkt dat je fiets om wat voor reden gecompliceerder is, laat het ons dan weten. Je hebt ook de mogelijkheid om een foto van je fiets te uploaden.

[google-places-reviews id=”ChIJQSd2ccAJxkcRPSUvIV3QWrs” title=”Customer Reviews:” widget_style=”Bare Bones” align=”right” review_limit=”2″ review_char_limit=”200″ cache=”1 Day”]

Easy to book, great communication, Quick to respond and really friendly! Dream team - great work, will be using you again. Thank you !!!

Posted by Jennifer Hencher on Sunday, March 6, 2016

Mijn trapper was afgebroken en de heren van FlatTire waren binnen no time bij mijn huis om de boel te repareren. Helaas...

Posted by Michiel Stoffels on Wednesday, December 30, 2015

Life savers <3 After getting a puncture on the way home I was forced to walk in the rain thinking how on earth would I...

Posted by Katie-Anne Vickers on Wednesday, October 21, 2015