FLATTIRE Mobiele Fietsenmaker

Voordelen van je fiets thuis laten maken!

Voordelen van je fiets thuis laten maken!

Nederland staat natuurlijk echt bekend als een fietsland, vrijwel iedereen in Nederland heeft een tweewieler in de schuur staan. Sterker nog, in ons land zijn de meeste fietsen ter wereld te vinden! Nu is het allemaal leuk en aardig, maar het lachen vergaat je wel wanneer je er achter komt dat jouw fiets kapot is. Normaal gesproken zal je dan helemaal naar de stad moeten lopen om een fietsenmaker te zoeken. Tevens ben je altijd weer meerdere dagen kwijt voor de reparatie, in de tussentijd kan je niets doen. Maar wat als wij hier verandering in kunnen brengen? Bij FLATTIRE ben je aan het juiste adres voor en echte mobiele fietsenmaker, een fietsenmaker op locatie die gewoon bij je langskomt. Laten we eens bekijken wat hier nu precies de voordelen zijn!

Gelijk geholpen bij de repartie

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je gelijk geholpen zal worden. Door te kiezen voor een mobiele fietsenmaker is het mogelijk om binnen een paar minuten alweer geholpen te zijn. Mocht je nog ergens heen moeten fietsen dan kan dit gewoon, je hoeft niet meer te wachten tot het openbaar vervoer er eindelijk is. We zijn er voor je tot drie kunt tellen, dit maakt een fietsenmaker op locatie dan ook zo bijzonder in tegenstelling tot de andere fietsenmakers in de stad.

Niet meer naar de stad toe

Ook hoeft je dankzij een mobiele fietsenmaker niet meer helemaal naar de stad toe om een fietsenmaker te vinden. Als je in een stad woont hoeft dit niet zo vervelend te zijn, maar als je wat verder weg woont zal het toch lastig zijn om er een te vinden. Laat ons dus gewoon langskomen, als fietsenmaker op locatie zorgen wij ervoor dat je nooit meer naar de stad hoeft te lopen met je fiets in de hand.

Lage tarieven voor de reparatie

In tegenstelling tot de fietsenmakers in de stad zal je bij de fietsenmaker op locatie veel lagere prijzen aantreffen. Dit komt voornamelijk door het feit dat er dus geen reparatiewinkel of ruimte nodig is, de kosten hoeven dan ook berekend te worden in de prijs. Als je iets kleins wilt laten doen, bijvoorbeeld het laten plakken van een band, dan zal je veel geld kunnen besparen bij een mobiele fietsenmaker. Je kunt hier altijd even op de site kijken bij ons om er achter te komen wat de prijzen precies zijn. zo zal je niet helemaal voor een verassing komen te staan ten tijde van de reparatie.

De keuze voor een mobiele fietsenmaker is dus al vrij snel gemaakt. Dit komt voornamelijk door het feit dat er echt ontzettend veel voordelen zitten aan een fietsenmaker op locatie. Wil je nu meer te weten komen over onze soorten reparatiemogelijkheden of heb je vragen voor de klantenservice? Hier op de site kan je alles vinden wat je maar nodig hebt, voor je het weet is ook jouw fiets weer helemaal voorzien van de benodigde reparaties!

FLATTIRE - Mobiele Fietsenmaker